Savox-osio tehtiin Puulataival-hankeaikana syksyllä 2002. Elävät esimerkit paikallismurteesta sananparsineen koottiin sivustoon vierailevan iloksi keskelle jatkuvaa suorittamisen maailmaa. Makea nauru rentouttaa ja luo HyvinVoimaa!
Yleistä

Mikäli pc:ssäsi on audio-ominaisuudet, voit kuunnella Puulataipaleesta hirvensalmelaisen rehtori Pekka Nenosen tekemän esseen katkelmia "Kuuntele"-linkistä. Katkelmat kestävät n. 30 sekuntia - 2 minuuttia.

"Wanha kalenteri" ja "Paikallista viisautta ja sananparsia" -sivuilta voit tutustua pikantteihin yksityiskohtiin menneiden aikojen paikallisesta kulttuurisista aikojen takaa tai pikemminkin vuosisatojen takaa.

Nykyään olemme toki Etelä-Savossakin siirtyneet hyödyntämään modernin tietotekniikan monimuotoisia mahdollisuuksia ja pyrimme vastaamaan sen asettamiin haasteisiin.

 
Audio

Äänikatkelmat (Real Audio -muotoisia) voi kuunnella RealOne Player -ohjelmalla tai muulla tiedostoformaattia toistavalla ohjelmalla, mikäli ko. ohjelma on asennettu tietokoneeseesi.

Tallenna RealOne Playerin -asennuspaketti koneellesi. Käynnistä asennuspaketti tuplaklikkaamalla sen nimeä resurssienhallinnassa ja seuraa asennusohjelman ohjeita. ::Ohje::


Ohjelman saat ladattua helpoiten tästä.